top of page

O nama

 

Tvrtka Mariva osnovana je s ciljem pružanja stručnog i vrhunskog servisa našim cijenjenim klijentima.

Glavna djelatnost je održavanje i servis rashladnih uređaja i toplinskih pumpi, a kako su u današnje doba zahtjevi za centralnim upravljanjima sve veći, tako i tvrtka prati trendove i radi s raznim sustavima centralnog i daljinskog upravljanja.

Usmjereni smo na održavanje i servis vodenih sistema (rashladnika vode i toplinskih pumpi, ventilokonvektora, vodenih tornjeva i izmjenjivača), zračnih sistema (rooftopova, room topova i klima komora), VRV i VRF sistema kao i ostale rashladne opreme.

Zaposleni serviseri imaju višegodišnje radno iskustvo u rashladnom sektoru te svakom poslu pristupaju stručno i prema individualnim potrebama klijenata. Kada se zbroji iskustvo svih servisera ono iznosi preko 50 godina rada sa rashladnom opremom.

Da bi pružili uslugu na nivou koji se očekuje, a koja se ne može pružiti bez adekvatnih alata, zastupamo vrhunske alate u području hlađenja. Zastupnici smo za opremu za vakuumiranje i rekuperiranje tvtke Fieldpiece i Appion, instrumente za rashladni sektor tvrtke Fieldpiece i uređaje za analizu rashladnih plinova tvrtke Neutronics. Uz alate u ponudi imamo rezervne dijelove, reparirane i nove kompresore. Bilo da se radi o vijčanim, klipnim ili scroll kompresorima sigurno imamo riješenje.

Sa svojim stručnim kadrom nadamo se da možemo udovoljiti potrebama svojih klijenata kojima pristupamo individualno u cilju pružanja optimalnih rješenja.

Pratimo trendove tržišta s ciljem pružanja vrhunske usluge, a da bi to ostvarili vršimo kontinuirano usavršavanje svojih kadrova na edukacijama i stručnim seminarima kako interno tako i na seminarima raznih proizvođača.

bottom of page