O nama

 

Tvrtka Mariva osnovana je s ciljem pružanja stručnog i vrhunskog servisa našim cijenjenim klijentima.

Glavna djelatnost je održavanje i servis rashladnih uređaja i toplinskih pumpi, a kako su u današnje doba zahtjevi za centralnim upravljanjima sve veći, tako i tvrtka prati trendove i radi s raznim sustavima centralnog i daljinskog upravljanja.

Usmjereni smo na održavanje i servis vodenih sistema (rashladnika vode i toplinskih pumpi, ventilokonvektora, vodenih tornjeva i izmjenjivača), zračnih sistema (rooftopova, room topova i klima komora), VRV i VRF sistema, kao i ostale rashladne opreme.

Iako je tvrtka nova na tržištu zaposleni serviseri imaju višegodišnje radno iskustvo u rashladnom sektoru te svakom poslu pristupaju stručno i prema individualnim potrebama klijenata.

 

Da bi se takva usluga pružila nužno je i zastupati vrhunske alate u području hlađenja, kao i nužnih dijelova za servise. Zastupnici smo za opremu za vakuumiranje i rekuperiranje tvtke Appion, instrumente za rashladni sektor tvrtke Fieldpiece i uređaje za analizu rashladnih plinova tvrtke Neutronics. Uz alate zastupnici smo i za pločaste izmjenjivače Zilmet, a možemo nabaviti i dijelove za gotovo sve marke klipnih kompresora.

 

Sa svojim stručnim kadrom nadamo se da možemo udovoljiti potrebama svojih klijenata kojima pristupamo individualno u cilju pružanja optimalnih rješenja.

 

Pratimo trendove i tržišta s ciljem pružanja vrhunske usluge kroz usavršavanje kadrova na edukacijama i stručnim seminarima.