top of page

Proizvodi

 

Ponosni smo što Vam možemo ponuditi neke od najboljih alata namjenjenih sektoru klimatizacije, grijanja, ventilacije i rashladne opreme, ali i dijelove potrebne za popravak kao što su pločasti izmjenjivači i dijelovi za gotovo sve kompresore raznih proizvođača. U stalnoj smo potražnji za inovativnim i vrhunskim proizvodima potrebnima za kvalitetni servis i ponuda će se sigurno širiti, a ukoliko trebate neki alat ili dio koji nije naveden na stranici ili na popisu najbolje da nas kontaktirate, jer možda već imamo ili možemo nabaviti ono što trebate.

 

>>> KONTAKTIRAJTE NAS >>>

Pogledajte ponudu alata za rashladnu tehniku. Ponuda uključuje digitalne manometre, vakuumetre, bežićne vage, rekuperatore, vakuumpumpe, crijeva za rashladnu tehniku, setove za brzo vakuumiranje, strujna kliješta, multimetre, megaohmmetre i ostale potrebne alate za kvalitetan servis

Please reload

Dijelovi za kompresore

Dijelovi za klipne kompresore gotovo svih proizvođača, kao što su: Carrier, Carrier Transicold, Copeland, DWM Copeland, Refcomp, Trane, Thermo King, McQuay, York, Bitzer, Dorin, Frascold, Bock i drugi.

Please reload

Analizatori rashladnih plinova

Analizatori rashladnih plinova. Od osnovnih modela koji raspoznaju o kojem se rashladnom plinu radi do top modela koji analiziraju sastav rashladnog plina i postotak udijela pojedinog plina u mješavini. Poskupljenjem rashladnih plinova ovi uređaji postaju prihvatljivi dio dobrog servisa.

Please reload

bottom of page