top of page

Usluge

 

Primarna djelatnost tvrtke je servis rashladnih uređaja i dizalica topline, ali i prodaja alata i dijelova za rashladni sektor. Kako su u današnje doba zahtjevi za centralnim upravljanjima sve veći, tako i tvrtka prati trendove i radi s raznim sustavima centralnog i daljinskog upravljanja.

Usmjereni smo na održavanje i servis vodenih sistema (rashladnika vode i toplinskih pumpi, ventilokonvektora, vodenih tornjeva i izmjenjivača), zračnih sistema (rooftopova, room topova i klima komora), VRV i VRF sistema, kao i ostale rashladne opreme.

Servis
Servis

 

​Zapošljavamo visokokvalificirani tim servisnih stručnjaka koji rješavaju  probleme koji se pojavljuju u radu rashladnih postrojenja.

Usmjereni smo na:

- Redovni, vanredni i interventni servisi

- Remont kompresora

- Rekonstrukcije postrojenja

- Retrofiting (zamjena stare rashladne tvari novom ekološki prihvatljivom)

- Rezervni dijelovi

 

Dobar servis rezultira malim brojem zastoja postrojenja kad je ono najpotrebnije. Uštede na servisu su dugotrajno uvijek loše riješenje.

Savjetovanje
Savjetovanje

 

Ukoliko ne znate koja je najbolja opcija za Vaše potrebe ili trebate informacije o proizvodima, možemo sigurno Vam ponuditi korisne savjete.

Za svaki problem postoji riješenje, a mi smo gotovo sigurni da ga zajedno možemo pronaći.

Vrlo je važno odabrati dobru opremu namjenjenu upravo svrsi koja Vama treba. Odabir krive opreme može rezultirati godinama nezadovoljstva opremom koja nije loša, ali je krivo odabrana. Pitajte nas.

Iskustvo s terena ukazuje da je mnogo dobre opreme jako loše montirano, a instalacija izvedena loše i neadekvatno. Možemo Vam ponuditi usluge nadzora izvođenja rashladnih postrojenja ili sustava grijanja/hlađenja.

Energetska učinkovitost
Povećanje energetske učinkovitosti

Rashladnim sistemima energetska učinkovitost može znatno pasti samo uz loše održavanje i čišćenje, a još i više uz krive postavke upravljanja.

Optimizacijom parametara rada mogu se ostvariti osjetne uštede u potrošnji, a uz rekonstrukcije rashladnog postrojenja ili upravljanja moguće su i znatne uštede.

Ukoliko Vaše postrojenje nitko nije optimizirao od starta gotovo sigurno možemo učiniti da Vaše postrojenje bude efikasnije. Ovisno o željama i isplativosti odeđenih rekonstrukcija povrat investicije je moguć već i kroz nekoliko godina.

Npr. na postojeće rashladnike vode možemo dograditi desuperheatere za grijanje potrošne tople vode, pa u hotelima ili mjestima s konstantnom potrošnjom sanitarne tople vode investicija se može isplatiti i kroz godinu dana (ovisno o kompliciranosti rekonstrukcije sistema).

bottom of page